Αρχική Ποιοί είμαστε Tα καταστήματά μας Αποστολές προϊόντων Επικοινωνία
Κατηγορίες
bleft2
Αποστολές προϊόντων
 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος.

Για συνολικές αγορές άνω των 39,00 €, η αποστολή των παραγγελιών είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Για συνολικές αγορές κάτω από 39,00 €, το κόστος αποστολής των παραγγελιών είναι 3,00 €.

Η αντικαταβολή σε κάθε περίπτωση χρεώνεται 2,00 €.

Οι μινιατούρες κουκλόσπιτου 1:12, εξαιρούνται της δωρεάν αποστολής και αντικαταβολής.

Τα ογκώδη αντικείμενα δεν αποστέλλονται με courier.

Ελάχιστη παραγγελία: 20,00 € (χωρίς το κόστος αποστολής και αντικαταβολής).

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Για το νομό Αττικής, ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 1 εργάσιμη ημέρα, για την υπόλοιπη Ελλάδα (χερσαίοι & νησιωτικοί προορισμοί) είναι 1 – 2 εργάσιμες ημέρες, και για τις δυσπρόσιτες περιοχές είναι 1 – 3 εργάσιμες ημέρες.
Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας, καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.
Όλες οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 13:00, αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 13:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.
Σε περίπτωση που ξεχάσατε να κάνετε την παραγγελία σας εγκαίρως, παρέχουμε τη δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας το Σάββατο, με επιβάρυνση 3,00 € (ισχύει μόνο για το νομό Αττικής).

Λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που όλοι μας βιώνουμε, και ως έχουμε ενημερωθεί από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε, παρατηρούνται καθυστερήσεις 2-5 ημερών, ιδιαίτερα στο νομό Αττικής.  Έχουν έρθει και εκείνοι αντιμέτωποι με έναν τεράστιο όγκο δεμάτων όλων των κλάδων, και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραδώσουν έγκαιρα τα δέματα στο σπίτι σας, τηρώντας όλους τους κανόνες Υγιεινής και Ασφαλείας. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή με αντικαταβολή

Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Το ποσό της αντικαταβολής με το οποίο επιβαρύνεστε είναι 2,00 €.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για την παραγγελία σας σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση, στο πεδίο “ΑιτιολογΙα” συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνεται διατραπεζικά (μεταξύ διαφορετικών τραπεζών), τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον πελάτη (επιλογή (OUR)). Σε κάθε άλλη περίπτωση, εφ’όσον το τελικό ποσό της κατάθεσης δεν αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας, δεν θα γίνεται αποδεκτό και θα επιστρέφεται με έξοδα του πελάτη. Παρακαλούμε, μετά την κατάθεσή σας, επικοινωνήστε μαζί μας για την επιβεβαίωσή της, στο τηλ. 210 7656592

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.
Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά μέσω e-mail: diamantidis.sot@gmail.com
ή nevmel@otenet.gr.
Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ την αποστολή της από την εταιρεία μας.

Όροι Πολιτικής Επιστροφών

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος από τον πελάτη προς τo neverland-melaniti.gr, η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.
Τα αποκριάτικα είδη (στολές, περούκες κλπ.), για λόγους υγιεινής ΔΕΝ επιστρέφονται.
Σε κάθε επιστροφή, απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος είναι το αίτημα να γίνει γνωστό εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Το neverland-melaniti.gr δεν αποδέχεται, επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που πραγματοποιούνται σε διάστημα πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Το neverland-melaniti.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για προϊόντα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε βλάβη, για τυχόν ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται συσκευασμένα από τους προμηθευτές. Παρόλα αυτά διατηρείτε τα δικαιώματα που αναφέρονται παραπάνω.
Στην περίπτωση που επιστραφεί στο neverland-melaniti.gr, οποιοδήποτε προϊόν το οποίο δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, αυτό θα επιστρέφεται πίσω στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τον ίδιο.
Επιστροφή Χρημάτων: Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων λόγω επιστροφής προϊόντος, το ποσό καταβάλλεται με τον τρόπο που έχει οριστεί από την επικοινωνία του πελάτη με την εταιρεία, εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του από το neverland-melaniti.gr.