Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστε Περισσότερα ...

Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

1. Πληρωμή με αντικαταβολή

Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Το ποσό της αντικαταβολής με το οποίο επιβαρύνεστε είναι 2,00 €.

 

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για την παραγγελία σας σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση, στο πεδίο “ΑιτιολογΙα” συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνεται διατραπεζικά (μεταξύ διαφορετικών τραπεζών), τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον πελάτη (επιλογή (OUR)).

Σε κάθε άλλη περίπτωση, εφ’όσον το τελικό ποσό της κατάθεσης δεν αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας, δεν θα γίνεται αποδεκτό και θα επιστρέφεται με έξοδα του πελάτη. Παρακαλούμε, μετά την κατάθεσή σας, επικοινωνήστε μαζί μας για την επιβεβαίωσή της.

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Σ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ - Ε. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ Ο.Ε.

 

ALPHA BANK
014 322002002005802
IBAN: GR81 0140 3220 3220 0200 2005 802

 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@neverland-melaniti.gr. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στα 210 - 7656592.

 

Εάν επιθυμείτε τιμολόγιο για την αποστολή σας, θα πρέπει να το αναφέρετε στην φόρμα παραγγελίας, στο πεδίο Σχόλιο καθώς και όλα τα στοιχεία για την έκδοσή του όπως πλήρης επωνυμία, δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση και τηλέφωνο έδρας.

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο