Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστε Περισσότερα ...

Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

 

Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση έτσι ώστε να αποφεύγονται προβλήματα σε περιπτώσεις μη άμεσης διαθεσιμότητας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της τράπεζας.

 

 

2. Πληρωμή με αντικαταβολή

 

Μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή με αντικαταβολή, πληρώνοντας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας με μετρητά. Τα έξοδα της υπηρεσίας της αντικαταβολής ανέρχονται στα 2,50 €. 

Σε περιόδους φόρτου εργασίας των courier (π.χ. περίοδο Πάσχα ή Χριστουγέννων), η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη.

 

3. Πληρωμή στο κατάστημα

 

Με αυτή την επιλογή, εφ' όσον έχετε επιλέξει να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα, τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται για 2 εργάσιμες ημέρες. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτοματοποιημένα από το σύστημα, και ως εκ τούτου τα προϊόντα που έχετε επιλέξει αποδεσμεύονται. Εάν επιθυμείτε να κρατηθεί η παραγγελία σας στο κατάστημα περισσότερες ημέρες, θα πρέπει να επιλέξετε την εξόφλησή της ηλεκτρονικά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

 

Εάν επιθυμείτε τιμολόγιο για την αποστολή σας, θα πρέπει να το αναφέρετε στην φόρμα παραγγελίας, στο πεδίο Σχόλιο καθώς και όλα τα στοιχεία για την έκδοσή του όπως πλήρης επωνυμία, δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση και τηλέφωνο έδρας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο