Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστε Περισσότερα ...

Τρόποι Πληρωμής

 

 

 

1. Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

 

Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση έτσι ώστε να αποφεύγονται προβλήματα σε περιπτώσεις μη άμεσης διαθεσιμότητας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της τράπεζας.

 

 

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για την παραγγελία σας σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση, στο πεδίο “Αιτιολογία” συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνεται διατραπεζικά (μεταξύ διαφορετικών τραπεζών), τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον πελάτη (επιλογή (OUR)), και εμφανίζονται σε εμάς μετά από 2 εργάσιμες ημέρες.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής σας, η παραγγελία αποστέλλεται άμεσα.

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Σ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ - Ε. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ Ο.Ε.

 

ALPHA BANK
014 322002002005802
IBAN: GR81 0140 3220 3220 0200 2005 802

 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@neverland-melaniti.gr. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στα 210 - 7656592.

 

Εάν επιθυμείτε τιμολόγιο για την αποστολή σας, θα πρέπει να το αναφέρετε στην φόρμα παραγγελίας, στο πεδίο Σχόλιο καθώς και όλα τα στοιχεία για την έκδοσή του όπως πλήρης επωνυμία, δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση και τηλέφωνο έδρας.

 

 

3. Πληρωμή στο κατάστημα

 

Με αυτή την επιλογή, τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται για 2 εργάσιμες ημέρες. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται, και ως εκ τούτου τα προϊόντα που έχετε επιλέξει αποδεσμεύονται.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο