Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστε Περισσότερα ...

Τρόποι Αποστολής - Παραλαβής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

 

 

Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική.
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος.

 

 

- Για συνολικές αγορές άνω των 49,00 €, και για συνολικό βάρος έως 3 κιλά, η αποστολή των παραγγελιών είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Για βαρύτερα αντικείμενα υπάρχει επιβάρυνση ανάλογη του βάρους και του όγκου. 

- Για συνολικές αγορές κάτω από 49,00 €, το κόστος αποστολής των παραγγελιών είναι 3,50 € για την Αττική, 4,50 € για τους χερσαίους προορισμούς εκτός Αττικής, και 5,50 € για τους νησιωτικούς προορισμούς, για παραγγελίες έως 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει έξτρα επιβάρυνση, για την οποία θα ενημερώνεστε πριν την ολοκλήρωση  της παραγγελίας σας, καθώς πρέπει να γίνει ογκομέτρηση και το κόστος των μεταφορικών θα διαμορφωθεί ανάλογα.

 

- Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν για τις περιοχές που βρίσκονται εντός του δικτύου εξυπηρέτησης της Γενικής Ταχυδρομικής. Στις δυσπρόσιτες περιοχές (περιοχές που βρίσκονται εκτός του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής), το κόστος αποστολής των παραγγελιών είναι 7,00 € έως 2 κιλά, και προσαυξάνεται κατά 2,00 € για κάθε επιπλέον κιλό. 

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία σας σε δυσπρόσιτη περιοχή, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 - 76.56.592, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών.

 

 

 

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα. Με αυτή την επιλογή, εφ' όσον έχετε επιλέξει να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα, τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται για 2 εργάσιμες ημέρες (δεν υπολογίζεται η ημέρα της παραγγελίας). Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτοματοποιημένα από το σύστημα, και ως εκ τούτου τα προϊόντα που έχετε επιλέξει αποδεσμεύονται. Εάν επιθυμείτε να κρατηθεί η παραγγελία σας στο κατάστημα περισσότερες ημέρες, θα πρέπει να επιλέξετε την εξόφλησή της ηλεκτρονικά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 13:00, παραδίδονται από την εταιρεία μας στην εταιρεία courier αυθημερόν. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 13:00, παραδίδονται από την εταιρεία μας στην εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.

 

Για το νομό Αττικής, ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας με courier είναι 1 - 2 εργάσιμες ημέρες, για την υπόλοιπη Ελλάδα (χερσαίοι & νησιωτικοί προορισμοί) είναι 1 – 3 εργάσιμες ημέρες, και για τις δυσπρόσιτες περιοχές είναι 1 – 5 εργάσιμες ημέρες.

 

Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας, καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

 

Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παράδοση από τις εταιρείες courier. Στην περίπτωση αυτή το κατάστημά μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

Σε περίπτωση που ξεχάσατε να κάνετε την παραγγελία σας εγκαίρως, παρέχουμε τη δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας το Σάββατο, με πρόσθετη επιβάρυνση 3,00 € (ισχύει μόνο για το νομό Αττικής), εφ'όσον η παραγγελία έχει καταχωρηθεί μέχρι την Παρασκευή και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο